Kiirekiirekiire

Aluksi haluan mainita yhden asian: ei kamala miten hirveältä tää blogi näyttää mobiililaitteilla :/

 

Otsikon mukaisesti tänään puhutaan mun eXtra kiireisestä arjesta.

 

Välillä musta tuntuu,että mun elämä on pelkkää paikasta paikkaan B juoksemista ilman taukoa. Tässä on hyvä esimerkki mun arjesta: 33 tuntia koulua viikossa, 8 tuntia treenejä viikossa ja 3h valmennusta viikossa. Viikossa on 168 tuntia ja siitä ollaan hereillä 84 tuntia. Viikossa mulla on omia menoja keskimäärin 44 tuntia eli vapaata omaa aikaa jää käteen 40 tuntia. Jos tuo 40 tuntia jaetaan jokaisen viikon päivään, niin mulla on joka päivä ~ 5 tuntia omaa aikaa kotona. Mutta tietysti mulla ei ole aina viittä tuntia omaa aikaa. Tällä aikataululla en käsitä miten mulla on vielä järkeä päässä jäljellä kun kokoajan on jotain. Toisaalta mulla on kyllä sellanen fiilis, että mut on tehty tähän maailmaan vaan juoksemaan kaikkialle, koska jos mulla on edes sitä viittä tuntia aikaa, niin tylsistyn _todella_ helposti.

Välillä kyllä tulee karvanen maku suuhun kun joku, jolla ei oo yhtä kiireistä arkea unohtaa läksyjä kun ”ei kerennyt niitä tekemään”. No voi herraisän katso itseäsi peiliin ja vertaa vaikka muhun; aina ne läksyt ja pakolliset hommat on tultu tehtyä vaikka mulla onkin keskimäärin se 5h/päivä aikaa. Välillä on pakko purra huulta ja vaikka vääntää niitä läksyjä bussissa tai ratikassa.

Mitä mä haen tällä artikkelilla? Jos sun arjesta puuttuu kokonaan vastuu tai rytmi, niin aloita harrastus ! Harrastus nostaa vastuun määrää, ja loppujen lopuksi ei tule ”unohtuneita läksyjä” tai koulutöitä ! Harrastus luo myös hyviä suhteita ja yhteyksiä muuhun maailmaan, joten suosittelen sellaisen hankkimista ! 🙂

 

Hyvää perjantaita kaikille ja harkitkaa harrastuksen aloittamista, jos sellaista ei teillä oo <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 2 =